Poradňa Diktafóny


Autor: | Vložené: 18.05.2015 000 11:07 | Témy: Poradňa Diktafóny

Diktafón s magnatickou páskou

Potrebujem diktafón z ktorého sa môže robiť prepis textu "počúvaním" do wordu. Prepis manuálny. V súčasnosti mám zariadenie, do ktorého sa vloží magnetofónová páska a cez sluchátka môžem počúvať a prepísať text. Páska sa vloží do zariadenie, ktoré sa ovláda nohami - rýchlosť hovorenia, späť, dopredu a pod. sa ovláda nohami na podlahe a počutý text sa môže písať na klavesnici, čo robí moja sekretárka. Magnetofón s páskou sa mi pokazil. Môžete mi poradiť náhradu celého podobného zariadenia, alebo magnetofón s páskou? Vopred Vám ďakujem. Prof. MUDr. Ivan Hulín

  • DECS Consulting

    DECS Consulting

    18. mája 2015

    Dobrý deň pán Hulín,

    v rámci ponuky PHILIPS Speech Processing Solutions máme v ponuke samostatné digitálne diktafóny i súpravy s diktafónom a prepisovacím textom. Súčasťou balenia je diktafón, prepisovací set (multifinkčný pedál a slúchadlá), softvér na záznam a prepis SpeechExec,

    Do počítača si nahráte softvér, diktafón pripojíte cez USB s PC a softvér si sám stiahne vytvorený diktát a zaradí ho ako "nespracovaný". Jednoduchým ovládaním nožným pedálom a ovládacou lištou si do textového súboru, ktorý Vám softvér vytvorí, si prepíšete diktát do textu. Softvér má veľa ďalších možností (indexovanie textu, hovorené inštrukcie, apod...).

    Našu ponuku a bližšie informácie si môžete pozrieť na našej stránke www.diktafony.sk tu:http://www.diktafony.sk....

    Naša spoločnosť je certifikovaným predajcom profesionálnej diktovacej techniky PHILIPS pre Slovenslo, poskytujeme i servis a poradenstvo.

    S pozdravom
    Peter Fabian jr.
    DECS Consulting, spol. s r.o.

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno
    • Nie
    • Ivan Hulín

      18. mája 2015 - Ivan Hulín

      Dobrý deň,
      ďakujem Vám za odpoveď, ktorá je pre mňa veľkou nádejou. Dovoľujem si spýtať sa,či ide o automatický prepis hovoreného do textovej formy, alebo či môžem počúvaný text písať ručne do počítača. Vopred Vám za odpoveď ďakujem.
      S pozdravom
      I. Hulín


    • DECS Consulting

      18. mája 2015 - DECS Consulting

      Dobrý deň pán Hulín,

      ide o riešenie a pre manuálny prepis do textovej formy, kde si Vy prepisujete daný diktát do PC. Samozrejme je na trhu aj softvér na rozpoznávanie reči; s tými je samozrejme diktovacia technika Philips plne kompatibilná.

      Ak by ste mali akékoľvek ďalšie otázky, môžte ma kontaktovať na č. 02 43 42 89 69 príp. mailom [email protected].

      S pozdravom
      Peter Fabian jr.
      DECS Consulting, spol. s r.o.


Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.