Najnovšie recenzie zo sekcie Diktafóny
- Diktafón je prehľadný, človek nemusí pátrať, ktoré tlačidlo je na čo určené, dobrý je tiež usb konektor, ktorý sa vysúvať a nemusím hľadať kábel na prepojenie do pocitaca
Zatiaľ som nezistila nevýhodu
- vynikajuca uprava audia nie len pri videach ale aj pri samotnom nahravani audia stopy. nastavenie jednotlivych audio stop je super pri viacerych mikrofonoch...
- Kvalitné nahrávanie, aj z väčšej vzdialenosti
- Slušná výdrž batérie
- jednoduche ovladanie
- kvalitny mikrofon
- Kvalita zodpovedá cene.
Kvality zodpovedá popisu produktu
- digitalny zaznam vhodny na dalsie spracovanie cez software - prepis do textu
- skladnost - dobre rozmery
- dlha zivotnost na jedno nabitie
Trochu komplikovane zoznamenie sa s pristrojom pre cloveka, co s podobnymi technologiami nema skusenosti. Aj syn, ktory pracuje s digitalnymi technologiami sa s tym trochu potrapil.
Nedostatocny, prilis strucny popis v pribalovom letaku, pri mnohych krokoch musi ist clovek systemom pokus-omyl.
Pristroj treba nabijat cez notebook, nema vlastne nabijanie.
Spustanie pristroja je asi vecou zvyku, ale hoci som si to trenoval a uz viackrat pouzil, mam opatovne problem spustit ho, ked sa napriklad pri prestavke nahravania automaticky vypne. Clovek ma najprv pocit, ze sa asi vybila bateria, no nie je to pravda. Potom ho napojim na pocitac a "ozije", tak mozem pokracovat, ale opatovne sa mi ho uz dari spustit dlhsim podrzanim packy/posuvaca na boku pristroja. Toto pokladam za najvacsiu chybu. V pribalovom letaku nie je k spustaniu nijaka poznamka. Cize treba na to prist a asi si postupne zvyknut. Obavam sa, ze to moze byt aj dovod vratenia pristroja (tuto moznost som priplatil).
Co sa tyka samotneho nahravania a manipulacie pri nahravnai, je to ok. Aj kvalita nahraneho zvuku je ok.
zatiaľ nemám s ním skušenosť
splnil čo som očakával.
všetko je o.k.
Je vynikajúci na rýchly záznam hudobnej tvorby, rozhovorov a podobne. Má vysoký vlastný šum od polovice hlasitosti a kvalita zvuku nieje použiteľná na ďalšiu postprodukciu.
Vynikajúci na záznam linkového vstupu, ako slúchadlový monitoring v reálnom čase a usb rozhranie k PC aby ste nemuseli nosiť zvukovú kartu a mikrofón. No kvalitou zvuku je mikrofón a zvuková karta výrazne inde.
Má dostatočné príslušenstvo ktoré je potrebné na širšie použitie.
- Mal som už taký istý
Super.
Tascam DR-10L
Pridané: 2. novembra 2023
(naposledy upravené 7. decembra 2023)
Zakúpený v MUZIKER.sk
- malý, nenápadný, šikovný
- Citlivý mikrofón
- Kvalita nahrávky
- Nemá zabudovanú baterku, takže nie ste závislí od elektrickej zástrčky a vďaka tomu, si môžte tento audiorekordér zobrať aj do lesa, či na púšť :-)
- Pohon na 2x AA baterky
- Jednoduché ovládanie & rýchle nahrávanie
+ kvalitný zvuk
+ dobre nastaviteľná citlivosť
+ štvorkanál (2 + 2)
+ XLR vstupy, predzosilňovače s nízkym šumom
+ univerzálnosť
+ line In/Out (výhodné aj pre DLSR)
- treba naštudovať manuál, slabšia intuitívnosť ovládania
- v niektorých situáciách môže byť väčší rozmer zariadenia na prekážku
- Malý
- Šikovný
- Rýchly
- Nabijateľný,cca 2-3 hodiny
- Nabíjanie aj cez usb port na klasickej predlžovačke
- 50hodín nahrávania
- Stereo mikrofón
- Nastavenie citlivosti mikrofónu
- Nahrávanie z rádia
- Vysoká cena
Zatiaľ som spokojný,pretože sa okamžite zapne,aj nahravanie sa spusti takmer okamžite.
Kvalita nahrávky je výborná.Hlas je nezmenený.
Balenie obsahuje kratký micro usb kábel,sluchadla panasonic a stručný návod.
Zariadenie sa správa po pripojení k PC ako usb flash disk.
Rozmery sú nasledovné:š*v*h 37x10x14mm.
Slovenský návod možete stiahnuť aj na datart.sk
Kupil som ho v datarte v máji 2023 za 74,90€.Tpd ho má po 61,45€.Mimochodom len tak na okraj,TPD má naskladňovaciu dobu až 12 dní.(keď je pri tovare uvedené "na objednávku")
Diktafón bol v dobe nákupu v najvýhodnejšej cene spomedzi iných obchodov.
- Dobrý zvuk
- Alkalické batérie vydržali sotva 7 hodín trvalej prevádzky.
- Dobrý zvuk.
Mikrofón je dosť presencový - zrozumiteľná reč. Kvalita nahrávky je dobrá. Limitér pomáha. Treba sa vedieť rozhodnúť pre situácie, kedy použiť automatiku nahrávania a kedy ručné nastavenie úrovne nahrávania. V priloženom návode sa celú obsluhu nedozviete. Aj s poštovným za 100 E: doporučujem.
Esonic MQ-U350
Pridané: 29. apríla 2023
(naposledy upravené 29. apríla 2023)
Zakúpený v Secutek.sk
- Vihodne
Zobrazujem 1 - 20 zo 223 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...12 Ďalšie »